head_bg1

Hva er vegetabilsk peptid

Vegetabilsk peptid er en blanding av polypeptider oppnådd ved enzymatisk hydrolyse av vegetabilske proteiner, og er hovedsakelig sammensatt av små molekylære peptider sammensatt av 2 til 6 aminosyrer, og inneholder også en liten mengde makromolekylære peptider, frie aminosyrer, sukker og uorganiske salter .Ingredienser, molekylmasse under 800 Dalton.
 
Proteininnholdet er omtrent 85 %, og aminosyresammensetningen er den samme som vegetabilsk protein.Balansen av essensielle aminosyrer er god og innholdet er rikt.
 
Vegetabilske peptider har høy fordøyelse og absorpsjonshastighet, gir rask energi, lavere kolesterol, lavere blodtrykk og fremmer fettmetabolismen.De har gode prosesseringsegenskaper som ingen proteindenaturering, syrefri utfelling, varmeikke-koagulering, vannløselighet og god fluiditet.Det er et utmerket helsekostmateriale.

Pea Peptide funksjoner og bruksområder:
1. Vannretensjon og oljeabsorpsjon, brukt i kjøttprodukter som skinkepølse som et utmerket tilsetningsstoff;
2. Skumdannelse og skumstabilitet kan delvis legges til bakverk i stedet for egg;
3. Emulgerende og emulgerende stabilitet kan brukes som emulgator for ulike matvarer;det kan raskt emulgere fett, og den tilberedte pølsen er veldig deilig og har høy næringsverdi;
4. Ertepeptider kan brukes i kjeks for å forbedre duft og protein;de kan også brukes i nudler for å forbedre næringsverdien, styrken og glutenet til nudler, og for å forbedre utseendet og smaken til maten.
5. For drikkevarer har den sterk stabilitet og god løselighet.Bredt bruksområde, fullstendig løselig mellom PH-verdi 3-11, ingen isoelektrisk punkt.
6. US FDA anser erter som de reneste og uten risiko for GMO.
 
Påføring av ertepeptid på menneskekroppen:
Den inneholder 8 essensielle aminosyrer for menneskekroppen, og forholdet er nær modusen anbefalt av FAO/WHO.Ertepeptidaminosyrer er ernæringsmessig balanserte, absorberes lett av menneskekroppen, har høy biologisk styrke og har spesielle effekter og utmerkede funksjonelle egenskaper.Det er mye brukt i mat og helseprodukter.

 

 

 


Innleggstid: Des-05-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss