head_bg1

Lim for emballasje

Animalsk lim\gelélim (bein- og hudlim): Begrepet "animalsk lim" er normalt reservert for lim laget av kollagen fra pattedyr, hovedbestanddelen av hud, bein og sener. De er for det meste faste ved romtemperatur.

I dag notatbøker ogemballasje produkterindustrien trenger limkvaliteter som er klare til bruk, reduserer produksjonstiden, herder raskt, gir en ren finish og eliminerer sopp.Vårt utvalg av syntetiskepapirlimpasse scenariet.

YASIN har 9 hovedtyper av gelélim, som er delt inn i manuell og mekanisk type, i mellomtiden avhenger det av type maskin.

For emballasje, ta manualen for eksempel, det er 3 typer:manuell treg tørketype\manuell middels tørking\manuell middels tørking toppkvalitet.Den siste er den beste for manuell maskin for pakking.

I motsetning til manuelle maskiner, er YASINs hurtigtørkende lim egnet for helautomatiske maskiner, det kan lage 30-80 stykker per minutt! YASIN kan også tilpasses i henhold til kundens produksjonskrav. Se mer detaljer herhttps://www.asiangelatin.com/jelly-glue-product/


Innleggstid: 13. oktober 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss