head_bg1

Stabil leveringstidsgaranti

Vi er en profesjonellspiselig/farmasøytisk gelatinprodusent i mer enn 35 år i Kina.Hvis du har problemer medustabil leveringstid,vennligst se informasjonen vår for deg nedenfor.

91e176b6

1. Sterk forsyningsevne-Du kan motta varene dine i tide selv i høysesongen.
Daglig produksjon når 8mts.På grunn av forbedringen av automatisering av mekanisk utstyr, vil disse dataene være høyere i nær fremtid.

2.Enorm lagringskapasitet-Du trenger ikke å lete etter forskjellige leverandører eller delforsendelser for å oppfylle dine store ordrebehov.
Fabrikken vår dekker mer enn 30 000 kvadratmeter.Vi er i stand til å håndtere store bestillinger, for eksempel, forrige måned sender vi 96mt til Sør-Korea.

3.Rask levering-Du trenger ikke bekymre deg for forsinkelser i forsendelsen.
Siden sterk forsyningsevne og enorm lagringskapasitet, er vi her garanterer at leveringstid ikke er et spørsmål for oss.Det er også viktig å beholde det da vi vet at ryktet ditt og merkevaren din betyr alt.

4. Støtte for hastebestilling-Du kan få vår støtte når som helst.
Vi oppfordrer ikke til hastebestilling, da fabrikken vår har sin egen arbeidsplan, men vi forsikrer deg om at hvis vi samarbeider, vil teamet vårt gjøre vårt beste for å tilby deg den beste servicen for å møte dine behov.


Innleggstid: 14. april 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss